Welkom op de website van het Keurmerk Financiële Dienstverlening.

 

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. De Wet op het financieel toezicht stelt hoge eisen aan de werkzaamheden van een financieel adviseur. Deze wet is er om ervoor te zorgen dat u als consument de juiste informatie ontvangt, een goed onderbouwd advies krijgt, dat aansluit op uw persoonlijke omstandigheden en dat u gedurende de looptijd van uw financiële product op de hoogte wordt gehouden van relevante wijzigingen.

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening verstrekt financieel dienstverleners die deel willen nemen aan het Keurmerk en Keurmerkhouders alle informatie die zij nodig hebben om op de juiste wijze aan deze wettelijke verplichtingen te voldoen. Daarnaast worden deelnemers aan het Keurmerk tenminste iedere 18 maanden gecontroleerd door ervaren auditors van SVC Compliance.

Zo bent u verzekerd van: Advies met zekerheid van het Keurmerk!

Zoekt u een Keurmerk-erkend adviseur? Klik dan op ‘Vind een Keurmerk adviseur’.

Klachten

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat betekent niet dat je dit hoeft te accepteren. Je kunt een klacht indienen bij de financieel adviseur. Iedere financieel adviseur beschikt over een klachtenregeling. Dit is wettelijk verplicht.

Deze klachtenregeling bepaalt dat je binnen twee weken na het indienen van jouw klacht een bevestiging moet hebben ontvangen. Bij deze bevestiging moet worden vermeld hoeveel tijd men nodig denkt te hebben om jouw klacht te behandelen.

Naar klachten