Financieel dienstverlener

Iedere financieel dienstverlener moet voldoen aan de eisen van de Wft, hoe kun je je nog onderscheiden van andere financieel dienstverleners? Door deelname aan het Keurmerk Financiële Dienstverlening!

Deelnemers aan het Keurmerk Financiële Dienstverlening voldoen aan hogere eisen dan uitsluitend de Wft, ook zaken als klanttevredenheid, hogere vakbekwaamheid en gedrag spelen een rol bij het toekennen van het Keurmerk.

Door een periodiek onafhankelijk onderzoek wordt vastgesteld dat je aan deze hogere eisen voldoet. Niet alleen geeft het jou de zekerheid dat alles op orde is, maar het is ook een ideaal moment om met een professional te sparren over advieskwaliteit.

Als je voldoet aan de Keurmerkeisen, ontvang je het Keurmerk Certificaat. Hiermee kun je aan alle belanghebbenden aantonen dat jouw kwaliteit onafhankelijk is vastgesteld!

Dit Keurmerk Certificaat kun je op jouw kantoor ophangen, zodat klanten zien dat je jouw advieskwaliteit onafhankelijk hebt laten vaststellen. Om dit nog verder te promoten ontvang je van ons het 'Keurmerkbordje' en mag je ons Keurmerk Certificeringslogo gebruiken op jouw website en in andere uitingen. Het gebruik van deze uitingen is toegestaan, zolang je over een geldig Keurmerk Certificaat beschikt.
Daarnaast kun je het Keurmerk Certificaat gebruiken om bij de banken en verzekeraars waarmee je samenwerkt, wil samenwerken of producten wil onderbrengen aan te tonen dat jouw kwaliteit onafhankelijk is vastgesteld door een gerenomeerde partij.

Het Keurmerk sluit aan op de Wft en staat in principe open voor het gehele financiële intermediair met een Wft-vergunning.

Keurmerk Certificering is een dienst van SVC Compliance.